REGISTRIRAJ SE I OSTVARI 15% POPUSTA

Vibraonica™ Sex Shop
30 lipnja, 2022

6 savjeta za bolji sex u autu

Dušo moja, ne budi luda, bit će nam bolje sto puta, na zadnjem sjedištu moga auta… Koja vam glazbena numera odzvanja kad pomislite na sex u autu? Znamo što vam odzvanja prvo-SEKS, SEKS, SEKS! Potreba ne pita, a oni koji su uvijek imali kamo i nisu iskusili vrući seks u autu, ne znaju o kakvom se turbo seks naboju radi.

Usprkos tomu što je možda udobnije na krevetu/kauču/kupatilu, ima nešto i u stiskanju u autu, pa ako nekad pomislite kako vam je „puna kapa“ seksa u autu, brzo povucite tu misao iz glave. Možda vam baš bude bolje sto puta, na zadnjem sjedištu partnerovog auta?

Osim za mlađe parove i one koji nemaju gdje, seks u autu svakako bi trebali isprobati i oni s dužim stažom u vezi. Zašto, pitate se?

Koliko god vam možda zvučalo suludo, opustite se i prisjetite se slatkih početka, a ovo vam možda baš ponovno rasplamsa staru vatru i uvede malo promjene u seksualni život. Kad malo bolje razmislimo, možda vam seks u autu baš hitno treba!

Vi koji ste znali prakticirati sex u autu, što kažete? Koje su po vama dobre, a koje loše strane? Svjesni smo i mana i vrlina, ali u konačnici, svi dođu po jedno-užitak!

Odabir lokacije

Jeste li ikada imali scenu da vas je netko gledao dok ste prakticirali sex u autu? Voajeri ili po dalmatinski čiribimbaši, ekipa je koja vole promatrati druga naga tijela i u zanosu, a sigurno vam oni ponekad padnu na pamet kad zamišljate seks u autu.

Svakako, ne brinite, možda nije najugodnije iskustvo,  ali zato se odvezite na mjesto na kojem znate da sigurno neće nitko naići, a takvih mjesta je, na sreću, dosta.

Vibrirajuće Gaćice ili Masažeri Prostate

Dok ste u potrazi za savršeno skrovitim mjestom ili putujete prema vašoj već poznatoj lokaciji , za vrijeme vožnje, vašu predigru začinite vibrirajućim gaćicama ili masažerima prostate! Radi se o sex igračkama koje oduševljavaju parove diljem svijeta! Na koji način funkcioniraju? Vaša partner umetne omiljenu sex igračku u gaćice, vaginu ili anus, a vi uz pomoć daljinskog upravljača upravljate razinom vibracija koje će ga u potpunosti izluditi! Kada se napokon zaustavite garantiramo vam da će vaš partner izgoriti od želje da vas ima u sebi bez previše pitanja!

Koja je poza najbolja za sex u autu?

Poze, poze, pozice. E sad, ovisno o gabaritima auta tako ćete raspolagati s pozama. U ovom slučaju, nije ni loše da je auto što tjesnije kako bi bili što prisniji i doktorirali omiljenu „seks u autu“ pozu i isprobali sve njene kutove.

Najbolje da se nakon vruće predigre na prednjim sjedalima, prebacite od traga i sjednete partneru u krilo, potom se rukama oslonite na njegova ramena ili na naslonjače za glavu/držače i krenete se gibati u željenom ritmu.

Slobodno se možete smjestit i u sex pozu 69. Udobno se namjestite i krenite s oralnim igrama.

Što ako mi je ovo prvi put seks u autu?

Nema veze, za sve postoji prvi put, morate nekako probiti led. Nemojte se previše pripremati, već neka se stvari dogode polagano. Krenite polako s ljubljenjem, dodirima pa kamo vas atmosfera povede. Nemojte puno razmišljati hoće li biti mjesta ili ne, uvijek vam je sigurica da vam je ona u krilu ili misionarska poza. Neloše, zar ne?

Gdje ću svršiti?

Posudili ste auto od roditelja ili prijatelja i trema vam je gdje ćete svršiti? Za ovakve igrice, uvijek imajte spremne vlažne maramice, vrećice i slično kako bi adekvatno očistili sjedala, bacili kondome, maramice i slično.

Nosite haljinice

Olakšajte posao vašoj polovici i odjenite haljinicu ili nešto kratko. Osim što ćete mu olakšati situaciju, svakako će mu vaša bedra mamiti pogled i jedva će čekati skrenuti s puta da vas malo zgrabi gdje želi. Uvijek se trudite biti neodoljive!

Kako započeti sex u autu?

Isto kao i kod kuće. Kad parkirate auto, ugasite svjetla, započnite standardnu priču i predigru. Započnite poljupcima na prednjim sjedalima i vjerujte, to ima posebnu draž. Auto je odlično i za oralni sex. Kad više ne budete mogli izdržali, spustite sjedala ili se pak prebacite iza i uživajte u prisnim trenutcima koje ćete pamtiti vječno.

„Seks u autu vječno ću pamtiti. Nismo imali kamo i često smo bili u autu i to mi je bilo jako uzbudljivo. Njoj, također.“-Maro, 28

„Kad se samo sjetim iskrica kad se vozimo do odredišta. Kad bolje promislim, napetije nego sad kad imamo gdje“-Maja, 33

„Moj prvi sex je bio u autu i mogu vam reći da je bilo odlično“-Lea, 25

„Tko se nije nikada seksao u autu, ne zna što je pravo uzbuđenje. Ponekad sam mislio da sam u nekom porno filmu i to me je dodatno uzbuđivalo“-Ivo, 31

Tags:
#Sex Savjeti

Povezani Članci

Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.