Vibraonica™ Sex Shop

Seks u trudnoći: Sve što trebate znati

Test za trudnoću pokazao se pozitivnim i nakon što su se slegli dojmovi, ushićenost te planovi za budućnost, na redu je tema seks u trudnoći-da ili ne? Kao što su brojni stručnjaci potvrdili, ako je vaša trudnoća uredna, seks za vrijeme trudnoće itekako je zdrav i nećete naškoditi bebi.

Dodatan plus je taj da nakon 2.tromjesečja hormoni dodatno podivljaju, pa će dobra prokrvljenost genitalija pojačati uzbuđenje i na koncu, užitak.

U slučaju rizične trudnoće, savjetujte se s vašim liječnikom i pitajte ga sve što vas zanima. Mi vam donosimo neke zanimljivosti koje će rasplamsati strasti tijekom vaših 9 mjeseci. I ne zaboravite, osim u penetraciji, slobodno možete uživati i u seks igračkama te oralnom seksu.

Što kažu stručnjaci?

Da ne dođe do potencijalnih infekcija i problema, pobrinula se priroda tako da se na vrhu maternice prilikom trudnoće nalazi debeli sluzavi čep koji štiti bebu. Tu su i vodenjak i snažni mišići maternice koji su sigurna barijera. Ako se beba kojim slučajem zaigra nakon orgazma, to je zbog kucanja vašeg srca, a ne zato što ga/ju nešto boli, potvrdili su stručnjaci.

Seks igračke olakšavaju porod

Smijem li koristiti seks igračke u trudnoći? Apsolutno, da! Dapače, neki stručnjaci tvrde kako će to olakšati porod. Ono što je bitno jest da odaberete neki od luksuznih  visokokvalitetnih proizvoda, uz naglasak na detaljno čišćenje kako ne bi došlo do potencijalnih infekcija. Malo opuštanja uz masažu itekako će vam goditi. Užicima se možete prepustiti sami ili dajte partneru da se igra s brzinama i tehnikom!

Libido tijekom trudnoće

U prvom tromjesečju zabilježeno je da je trudnicama niža razina libida zbog mogućih mučnina I umora, no pravi preokret slijedi u 2.tromjesečju. Tada se prokrvljenost povećava za oko 40 % i opće je poznato da žene tada dodatno “polude” za seksom. Isto tako, kod nekih se žena dogodi suprotno te im zbog prevelike osjetljivosti seksualna aktivnost uzrokuje neugodu. Kako god da bilo, opustite se i prihvatite situaciju kakva jest. Sve ćete nadoknaditi!

Koje seks poze su preporučljive?

Ovisno kako bude napredovao vaš trbuh, tako ćete modificirati i pozu. Običnu pozu podesit ćete jastukom ili nekim seks namještajem, kako god vam zgodnije. Ne brinite, beba je sigurnaiI ništa joj ne može biti.

Je li oralni seks u trudnoći siguran?

Sigurno ste se i ovo upitali, a stručnjaci su potvrdili kako jest te se veoma  često prakticira za vrijeme trudnoće.  Neće naškoditi ni vama, ni bebi, a mnogi parovi oralni seks smatraju ugodnom zamjenom za seksualni odnos. Posebice kada vam iz nekih razloga liječnik ne preporučuje seks. Ako nemate nikakvih infekcija ili spolno-prenosivih bolesti, slobodno se prepustite oralnim senzacijama.

Jesam li napeta partneru?

Naravno da jeste. Neka vas ne brine višak kilograma, strije ili neke druge popratne promjene tijela. Vi ste njegova partnerica i jako ste mu seksi. Osim karizme, vašem seksepilu doprinosi i rast grudi, saznanje da se ne morate “paziti”, lučenje serotonina i ostale stvari zbog kojih se ne morate pitati jeste li napeta partneru.

Seksi rublje u trudnoći

Vaše haltere, tangice, mrežaste čarape i ostalu seks opremu ne morate spremati i zaboraviti tijekom ovih 9 mjeseci. Slobodno mu izvedite striptiz i zagolicajte maštu u omiljenoj oblekici. Vi uživate, a beba je na sigurnom.

Kegelove vježbe u trudnoći

Kegel se pobrinuo da u njegovim vježbama svi uživaju i imaju benefite, osobito trudnice. Kažu da prakticiranje ovih vježbi olakšava porođaj. Trudnicama se savjetuje da ih izvode dva puta dnevno – ujutro i navečer, maksimalno pet minuta.

O tehnici smo izvođenja smo već pisali, tako da se ponovno prisjetite gradiva i prakticirajte ove famozne vježbe.  Prije nego se odlučite započeti s vježbanjem, savjetujte se s vašim ginekologom.

Vaš Online Sex Shop Vibraonica 

Tags:
#Sex Savjeti
Tags:
#Sex Savjeti
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.