Vibraonica™ Sex Shop

Kako koristiti Butt Plug?

Butt Plug ilitiga analni čep spada među one analne sex igračke koje umetnete, ostavite i prepustite se pulsirajućim užitcima.

Butt Plug dizajniran je tako da je pogodan za nježno rastezanje anusa i stimulaciju živčanih završetaka, stvarajući lagani osjećaj pritiska za dodatno zadovoljstvo tijekom vrućih igrica. Svi koji ga imate ili ste ga bar jednom probali, znate o kakvoj ugodi se radi. Neodoljiv, zar ne?! Umetanje Butt Pluga ne bi trebalo biti bolno i neugodno, a ova će vas seksi igračkica, uz pravilnu pripremu prije i za vrijeme korištenja definitivno dovesti do vrhunca kakvog ne možete ni zamisliti.

Znamo da vam zvuči veoma privlačno i baš zato, odlučili smo vas počastiti vodičem za pravilno korištenje Butt Pluga.

Pripremite se, opustite i uživajte u intenzivnim orgazmima!

Kako koristiti Butt Plug?

Pitate se kako koristiti Butt Pug? Osjećate se zbunjeno i pomalo uplašeno jer nikada niste koristili Butt Plug? Ništa se ne brinite, nakon ovog vodiča za pravilno korištenje Butt Pluga, postat ćete pravi profesionalci koji će uživati u savršenim orgazmima! Pa krenimo…

Koristite Lubrikant

Jeste li znali da za razliku od vagine, područje anusa nije vlažno kao vagina? Baš zato je korištenje analnog lubrikanta prilikom umetanja Butt Pluga obavezno!

“Nakon što prstima stimuliram anus za dodatno opuštanje, obavezno obilato namažem analni lubrikant i od tada nemam problema s umetanjem Butt Pluga. Osjećaj je fantastičan”-Ivana, 31

Sigurno se pitate i koji lubrikant koristiti?

Možete ga birati ovisno o vašim preferencijama i materijalu  Butt Pluga, ali kvalitetan analni lubrikant na bazi vode kompatibilan je s bilo kojim čepom.

Adekvatno Čišćenje

Privlači vas ideja korištenja Butt Pluga i usprkos želji da ga isprobate, prisutan je osjećaj nelagode, popraćen pitanjem što ako se dogodi “onaj” scenarij. Mnogi se od vas, baš zato, ustručavaju isprobati ovu uzbudljivu igračku jer su zabrinuti zbog higijene. Ne brinite, nije to baš tako kako zamišljate, a kako biste odagnali sve strahove, najbitnije je adekvatno čišćenje. Kad napravite ove jednostavne korake kao pripremu za umetanje, osjećat ćete se u potpunosti sigurno i samopouzdano. Ono bitno jest da obavite nuždu, nakon čega možete uskočiti pod tuš i obaviti standardni ritual vodom i sapunom Ako želite poduzeti dodatne mjere, preporučujemo korištenje analnog tuša.

Za sve koji ne znaju, enema je sprava koja služi za klistir prije analnog seksa ili umetanja igrački, primjerice Butt Pluga.  Odlična je to spravica pomoću koje ćete se detaljno očistiti i tako se dodatno opustiti za upuštanje u ove vruće igrice. Prilikom korištenja analnog tuša koristite samo mlaku vodu, nemojte dodavati nikakve sapune te ga  koristite 45 minuta prije nego krenete s analnim igricama.

U našem sex shopu imate raznih oblika enema, a svaki od njih je elegantno napravljen da će odgovarati svačijem tijelu.

Zagrijavanja i Apliciranje

Što se tiče predigre i zagrijavanja prije samog umetanja Butt Pluga, preporučujemo da se dobro “zagrijete”. Za početak ove seksi igrice, najbolje je da se poigrate svojim ili prstom vaše polovice i tako stimulirate i opustite mišiće anusa. Laganom masažom ili oralno pokušajte što više opustiti njezino ili njegovo analno područje, a seksualni terapeuti kažu da bi bilo dobro da dosegnete orgazam jer će vas to dodatno relaksirati i pripremiti .

“Najbolje je započeti s nekim manjim Butt Plugom, da vidite sviđa li vam se osjećaj. Vrlo je mekan i nema nikakav miris, a uskoro sam krenula s većim primjerkom”-Lile, 25

Kad se odlučite probati ovu hvaljenu igračku, obavezno prije penetracije nanesite analni lubrikant na bazi vode.

Nakon što ste ga dobro navlažili, zauzmite udoban položaj te laganim pokretima krenite aplicirati butt plug. Intenzitet umetanja prilagodite onako kako vam najviše odgovara.

Savjetujemo ove poze:

Igra Može Početi

Kada je Butt Plug na svom mjestu, trebali biste imati osjećaj punoće i onda igrice mogu započeti.

Dok je ova čudesna naprava u vašem predjelu anusa, možete raditi što god želite- upustiti se u sex s partnerom, oralni sex, masturbaciju, igranje s vibratorom, dodirivati bradavice ili što god vas čini sretnima.

“Kada sam koristila ovo za vrijeme seksa s partnerom, mogu vam reći da nam se baš svidjelo, a osjećaj je fenomenalan. To je učinilo moju vaginu čvršćom i užom pa je partner za vrijeme penetracije imao osjećaj stiskanja penisa. Morate isprobati!”- Maja, 27

Korištenje But Pluga, uistinu, vašu vaginu čini čvršćom i užom, što stvara posebnu ugodu. Potvrdili su to brojni korisnici ove sex igračke, a kažu da je odličan osjećaj dok se istodobno igrate vibratorom ili dildom. I ono bitno, orgazam je još intenzivniji jer vam Butt Plug stimulira živčane završetke oko anusa. Kada ste doživjeli taj vrhunac o kojem svi pričaju, vrijeme je da skinite napravu. Pričekajte koji trenutak nakon što doživite orgazam kako bi vam se mišići anusa opustili i onda nježno povucite Butt Plug.

I za kraj, ne zaboravite očistiti spravicu adekvatnim sredstvom za čišćenje seks igračaka.

Želimo vam ugodnu zabavu!

Tags:
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.